Please turn your device into portrait-mode.

Select country

Provider / Privacy Statement
Правила и услови

LIVE STUNT EXPERIENCE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Please wait

we generating your unique ecard link to share it with your friends

Вашата персонална верзија на филмот.

Овде можете да ја погледнете Вашата персонална верзија на филмот ‘Snow Date’.

Use of Cookies

We use cookies to optimise the design of our websites. By continuing your visit on the website, you consent to the use of cookies.


Further details can be found in 'Cookies'

Mercedes-Benz Ви посакува среќни Новогодишни празници.

Откријте ја магијата на Новата Година со специјална порака од Mercedes-Benz и изненадете ги вашите најблиски со персонална новогодишна честитка.

Видете го видеото Креирајте Ваша e-честитка

Кога соништата се исполнуваат.

Новогодишните празници се полни со изненадувања. Нека нашиот филм ‘Snow Date’ Ви даде инспирација за Вашата новогодишна честитка.

Системот 4MATIC, за постојан погон на сите тркала не е само доверлив партнер при возење на снежни терени, туку обезбедува и дополнителна динамичност, удобност и безбедност во сите временски услови.

Откријте повеќе

Креирајте Ваш новогодишен филм и испратете лична честитка.

Следете ги следниве чекори за да креирате Ваш филм ‘Snow Date’ со лична честитка и специјална порака од Mercedes-Benz.

Определете го примателот на Вашата персонална честитка.


Изберете една од 5-те фотографии и напишете лична новогодишна честитка до Вашиот примател.

Остаток на карактери/букви. 150

Изберете една од трите различни сцени и ставете ја пред филмот ‘Snow Date’ за да создадете лична верзија на видеото.

Откако ќе ја изберете Вашата омилена сцена, Вашиот персонализиран филм е подготвен за праќање.


Ве носи безбедно до Вашите најсакани.

Благодарение на 4MATIC, интелигентниот систем за погон на сите тркала од Mercedes-Benz, можете безбедно да патувате.